Over ons
Rivera Marketing

Wij helpen graag ondernemers zoals jij die op zoek zijn naar hun optimale online marketingstrategie. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij tijd bespaart en dat we jou ontzorgen door je te ontzien van je online marketing. Op die manier kun je jouw kostbare tijd steken in jouw expertise. Zo zorgen we samen dat al jouw doelen bereikt worden en dat jouw bedrijf optimaal presteert. 

Vera Claassens

Social media specialist

Mijn naam is Vera Claassens. Ik ben 21 jaar en ik woon in Roosendaal. Aankomend jaar zal ik mijn hbo-diploma in de wacht gaan slepen. Ik heb dan mijn bachelor commerciële economie (SPECO Sportmarketing). Tijdens mijn studie heb ik me ontwikkeld als marketeer. Niet alleen sport gerelateerd, maar allround. Marketing is waar mijn passie ligt en daarom wilde ik niets liever dan een eigen marketingbureau opstarten. Ik ga me dan ook bezig houden met de social media, SEO’s en de verschillende analyses. Ik hoop jouw bedrijf te kunnen helpen met jouw marketingprobleem!

Ricky Rockx

Google ADS specialist

Mijn naam is  Ricky Rockx. Ik ben 26 jaar en ik woon in Roosendaal. Ik heb altijd al graag een eigen bedrijf gewild, maar het was me nooit echt duidelijk in welke branche. Na wat brainstormen kwam het idee voor een marketingbureau naar boven. Vera heeft in deze branche een hoop kennis, dankzij haar studie. Daarom ben ik een cursus gaan volgen in het webdesign en de SEO/SEA. Na hier en daar ervaring op te hebben gedaan wil ik nu graag mijn kennis met jou delen. Ik hoop jouw bedrijf hogerop te kunnen helpen. 

Ben jij klaar om jouw online marketing uit handen te geven?
Contact informatie

Openingstijden: Ma t/m Zo open van 8:00 – 21:00 we zijn bereikbaar via:

  • Email: info@riveramarketing.nl
  • Mobiel 1: 06-40240106
  • Mobiel 2: 06-18174405
  • Telefoon: 0165-365735
Overige bedrijfsinformatie
  • KvK: 83729011
  • BTW nummer: NL862970878B01
  • Adres: Amberberg 105
  • Plaats: 4707NR Roosendaal
Ben jij klaar voor meer klanten ?


Welkom,

Samen gaan we hogerop

Laat ons contact opnemen met jou!

Of vindt het op onze website