Jezelf onderscheiden van je concurrenten?

Als je inzicht hebt in je klanten en concurrenten kun je jouw marketingstrategie optimaliseren. Je moet weten wie je klanten zijn en waar zij zich bevinden, zodat je hen kunt bereiken. Als je weet wie je concurrenten zijn en welke marketingstrategie zij hebben, kun je jouw toegevoegde waarde creëren. Deze toegevoegde waarde is de onderscheidende factor tussen jou en je concurrenten. We voeren deze marketinganalyses afzonderlijk van elkaar én samen uit. Naast de klantanalyse en concurrentieanalyse kunnen we nog meer marketing analyses uitvoeren, om jouw marketingstrategie compleet te maken.

Webdesign SEO SEA Roosendaal
Klantanalyse
Marketing analyses leveren je
het volgende op:
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij het kennismakingsgesprek bespreken we welke marketing analyses voor jouw bedrijf van pas komen. We voeren deze analyses zowel in combinatie met elkaar, als los van elkaar uit. Er zijn nog diverse andere analyses die ervoor kunnen zorgen dat jouw marketingstrategie compleet wordt. Naast de marketing analyses bieden we ook nog een website analyse aan. Na de uitgevoerde analyse(s) gaan we samen in gesprek om te zien hoe we de resultaten in kunnen zetten om jouw bedrijf te verbeteren!

Doelgroep analyse
Wil je jouw marketingstrategie verbeteren?

Het uitvoeren van marketing analyses is essentieel om je positie in de markt te bepalen. Op die manier kun jij jouw klanten op de juiste manier bereiken. Laat ons je helpen en onderscheid je van je concurrentie! 

Concurrentie analyse

Benieuwd hoe deze marketing analyses in zijn werk gaan? Kijk dan in onze kennisbank: Kennisbank Marketing analyses

Contact informatie

Openingstijden: Ma t/m Zo open van 8:00 – 21:00 we zijn bereikbaar via:

  • Email: info@riveramarketing.nl
  • Mobiel 1: 06-40240106
  • Mobiel 2: 06-18174405
  • Telefoon: 0165-365735
Overige bedrijfsinformatie
  • KvK: 83729011
  • BTW nummer: NL862970878B01
  • Adres: Amberberg 105
  • Plaats: 4707NR Roosendaal
Ben jij klaar voor meer klanten ?


Welkom,

Samen gaan we hogerop

Laat ons contact opnemen met jou!

Of vindt het op onze website